duo-will 2-25

Ældre patienter med demens-relateret psykose behandles med atypiske antipsykotiske lægemidler er i øget risiko for at dø sammenlignet med placebo. Selv om dødsårsager i kliniske forsøg blev varieret, de fleste dødsfald syntes at være enten kardiovaskulære (f.eks, hjertesvigt, pludselig død) eller infektiøse (f.eks lungebetændelse). Observationsstudier antyder, at antipsykotiske lægemidler kan øge dødeligheden. Det er uklart, fra disse studier i hvilket omfang resultaterne dødelighed kan tilskrives det antipsykotiske lægemiddel i modsætning til patient karakteristika. Perphenazin og amitriptylin hydrochlorid er ikke godkendt til behandling af patienter med demens-relateret psykose. Antidepressiva øgede risikoen for selvmordstanker og adfærd hos børn, unge og unge voksne i kortfristede undersøgelser med svær depression (MDD) og andre psykiatriske lidelser. Kortvarige undersøgelser viste ikke en øget risiko for selvmord med antidepressiva sammenlignet med placebo hos voksne uden alder 24, og der var en reduktion i risiko med antidepressiva sammenlignet med placebo hos voksne i alderen 65 og ældre. Denne risiko skal være afbalanceret med den kliniske behov. Overvåg patienterne nøje for klinisk forværring, suicidalitet, eller usædvanlige ændringer i adfærd. Familier og omsorgspersoner bør rådgives om behovet for tæt observation og kommunikation med den ordinerende læge. Perphenazin og amitriptylin hydrochlorid er ikke godkendt til brug i pædiatriske patienter.

Bruger For Duo-Vil 2-25

Terapeutisk Klasse: tricykliske antidepressiva / Phenothiazin Kombination

Farmakologisk Klasse: Phenothiazin

Kemisk Klasse: Piperazin (klasse)

Denne kombination er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Visse bivirkninger, såsom muskelspasmer af ansigt, hals og ryg, tic-lignende eller trækninger bevægelser, manglende evne til at bevæge øjnene, vridning af kroppen, eller svaghed i arme og ben, er mere tilbøjelige til at forekomme hos børn , der er normalt mere følsomme end voksne på nogle af de bivirkninger af perphenazin og amitriptylin kombination.

Før ibrugtagning Duo-Vil 2-25

kombination Den perphenazin og amitriptylin skal anvendes med forsigtighed hos børn med depression. Undersøgelser har vist forekomster af børn tænker selvmord eller forsøger selvmord i kliniske forsøg for denne medicin. Flere undersøgelse er nødvendig for at være sikker på kombinationen perphenazin og amitriptylin er sikkert og effektivt hos børn

Forvirring, problemer med synet, svimmelhed eller besvimelse, døsighed, mundtørhed, forstoppelse, problemer i urinating, rysten på hænderne og fingre, og symptomer på tardiv dyskinesi (såsom ukontrollerede bevægelser af munden, tungen, kæben, arme, og / eller ben) er særligt tilbøjelige til at forekomme hos ældre patienter. Ældre patienter er normalt mere følsomme end yngre voksne til virkningerne af perphenazin og amitriptylin kombination.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende anbefales normalt ikke, men kan være uundgåeligt i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger denne medicin, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende kan forårsage en øget risiko for visse bivirkninger, men kan være uundgåelige i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger denne medicin, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder perphenazin og amitriptylin. Det kan ikke være specifik for Duo-Vil 2-25. Læs med omhu.

For at mindske maveproblemer, tage denne medicin umiddelbart efter måltider eller med mad, medmindre din læge har fortalt dig at tage det på tom mave.

Du må ikke tage mere af denne medicin og ikke tage det oftere end lægen beordrede. Dette er især vigtigt for ældre patienter, da de er mere følsomme over for virkningen af ​​dette lægemiddel.

Nogle gange skal der tages perphenazin og amitriptylin kombination til flere uger før sin fulde effekt er nået.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Korrekt brug af perphenazin og amitriptylin

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Din læge bør kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at tillade dosisjusteringer og bidrage til at mindske bivirkninger.

Du må ikke stoppe med at tage denne medicin uden først at tjekke med din læge. Din læge kan have dig til at reducere gradvist det beløb, du tager, inden du stopper helt. Dette er for at forhindre bivirkninger og for at forhindre din tilstand bliver værre.

Du må ikke tage dette lægemiddel inden for to timer efter indtagelse af antacida eller medicin mod diarré. Tager disse produkter for tæt på hinanden kan gøre denne medicin mindre effektiv.

Denne medicin vil tilføje til de virkninger af alkohol og andre CNS-depressiva (medicin, der forårsager døsighed). Nogle eksempler på CNS-depressiva er antihistaminer eller medicin for høfeber, andre allergier eller forkølelse, sedativa, beroligende midler, eller sovemedicin, recept smerte medicin eller narkotika, barbiturater, medicin for anfald, eller anæstetika, herunder nogle dental anæstetika. Spørg din læge, før du tager nogen af ​​ovenstående, mens du bruger denne medicin.

Før at have nogen form for kirurgi, tandbehandling eller akut behandling, fortælle lægen eller tandlægen, der har ansvaret, at du tager denne medicin. Tager perphenazin og amitriptylin kombination sammen med medicin, der bruges under kirurgi eller dental eller nødsituationer behandlinger kan øge den CNS-deprimerende virkning.

Forholdsregler mens du bruger Duo-Vil 2-25

Kombinationen perphenazin og amitriptylin kan forårsage nogle mennesker til at blive ophidset, irritabel eller vise andre unormale adfærd. Det kan også medføre, at nogle mennesker at have selvmordstanker og tendenser eller at blive mere deprimeret. Hvis du eller din pårørende bemærker nogen af ​​disse bivirkninger, så fortæl din læge med det samme.

Denne medicin kan forårsage, at nogle mennesker til at blive døsig eller mindre opmærksom end de er normalt, især i de første par uger af behandlingen. Selv hvis denne medicin er taget kun ved sengetid, kan det medføre nogle mennesker til at føle sig døsig eller mindre opmærksom på opstår. Sørg for at du ved, hvordan du reagerer på medicinen, før du kører, betjene maskiner eller gøre noget andet, der kunne være farligt, hvis du ikke er opmærksom.

Svimmelhed, uklarhed eller besvimelse kan forekomme, især når du står op fra en liggende eller siddende stilling. Kom op langsomt kan hjælpe. Hvis problemet fortsætter eller bliver værre, skal du kontakte din læge.

Denne medicin kan gøre dig sved mindre, forårsager din kropstemperatur til at stige. Vær ekstra forsigtig ikke at blive overophedet under træning eller varmt vejr, mens du tager denne medicin, da overophedning kan medføre hedeslag. Desuden kan varme bade eller saunaer gøre dig svimmel eller besvime.

Perphenazin og amitriptylin kombination kan forårsage tørhed i munden. For midlertidig lindring, bruge sukkerfrit tyggegummi eller slik, smelte stumper af is i munden, eller brug en spyt erstatning. Men hvis din mund fortsætter med at føle sig tør i mere end 2 uger, skal du kontakte din læge eller tandlæge. Fortsat tørhed i munden kan øge risikoen for tandsygdomme, herunder huller i tænderne, tandkødsbetændelse, og svampeinfektioner.

Perphenazin kan få din hud til at være mere følsom over for sollys, end det er normalt. Udsættelse for sollys, selv for korte tidsrum, kan forårsage hududslæt, kløe, rødme eller anden misfarvning af huden, eller en alvorlig solskoldning. Når du begynder at tage medicinen

Hvis du har en alvorlig reaktion fra solen, tjekke med din læge.

Duo-VIL 2-25 Side Effects

Duo-Vil (amitriptylin / perphenazin)

Sammen med sine nødvendige effekter, kan perphenazin (inkluderet i denne kombination medicin) undertiden forårsage alvorlige bivirkninger. Tardiv dyskinesi (en bevægelse lidelse) kan forekomme, og kan ikke gå væk efter du stoppe med at bruge medicinen. Tegn på tardiv dyskinesi omfatter fine, ormelignende bevægelser af tungen eller andre ukontrollerede bevægelser af munden, tungen, kinder, kæbe eller arme og ben. Andre alvorlige, men sjældne bivirkninger kan også forekomme. Disse omfatter alvorlig muskelstivhed, feber, usædvanlig træthed eller svaghed, hurtig hjertebanken, åndedrætsbesvær, øget svedtendens, tab af blærekontrol, og beslaglæggelser (malignt neuroleptikasyndrom). Du og din læge bør drøfte det gode denne medicin vil gøre det så godt som risikoen for at tage det.

Stop med at tage medicinen og få akut hjælp med det samme, hvis nogen af ​​følgende effekter opstår

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Når du holder op med at bruge medicinen, kan det stadig producere nogle bivirkninger, der kræver opmærksomhed. I løbet af denne periode, skal du kontakte din læge omgående, hvis du bemærker følgende bivirkninger

Når du holder op med at bruge medicinen, kan det stadig producere nogle bivirkninger, der kræver opmærksomhed. I løbet af denne periode, skal du kontakte din læge omgående, hvis du bemærker følgende bivirkninger

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori N Ikke klassificeret

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Angst Xanax, Lexapro, Cymbalta, alprazolam, atenolol, lorazepam, hydroxyzin, escitalopram

Agitation olanzapin, loxapin, amitriptylin / perphenazin, Triavil, Zyprexa Intramuskulær, Etrafon, Adasuve

Depression Xanax, trazodon, citalopram, sertralin, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac

 eller gå slutte støttegruppen Duo-Vil til at forbinde med andre, der har samme interesser.