drospirenon og østradiol

Østrogen alene øger risikoen for endometriecancer hos kvinder uden uterus. Østrogen alene eller med et progestin bør ikke anvendes til forebyggelse af kardiovaskulær sygdom eller demens. Øget risiko for slagtilfælde og DVT er blevet rapporteret med østrogen-alone behandling, sammen med øget risiko for endometriecancer i en kvinde med en livmoder, der bruger østrogen alene. Øget risiko for slagtilfælde, DVT, lungeemboli, myokardieinfarkt, og invasiv brystcancer er blevet rapporteret med østrogen plus gestagen terapi. En øget risiko for mulig demens hos postmenopausale kvinder i alderen 65 år og derover er blevet rapporteret med østrogen plus gestagen terapi. Risici bør antages at være ens for andre doser, kombinationer og doseringsformer af østrogener og gestagener. Østrogener med eller uden progestiner bør ordineres til de laveste effektive dosis og i kortest mulig varighed.

Bruger For drospirenon og østradiol

Terapeutisk Klasse: østrogen / gestagen kombination

Farmakologisk Klasse: gestagen

Drospirenon og østradiol er kvindelige hormoner kaldet progestiner og østrogener, der udgør denne kombination medicin. drospirenon og østradiol virker ved at forhindre symptomer, såsom følelse af varme i ansigtet, hals og bryst, eller pludselige stærke følelser af varme og svedtendens (hedeture) hos kvinder i overgangsalderen ..

drospirenon og østradiol er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For drospirenon og østradiol, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på drospirenon og østradiol eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Anvendelse af Angeliq® er ikke angivet i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Før ibrugtagning drospirenon og østradiol

Selvom relevante undersøgelser om forholdet af alder til virkningerne af Angeliq® ikke er blevet udført i den geriatriske population. Dog kan ældre patienter har en øget risiko for at udvikle brystcancer, slagtilfælde eller demens.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager drospirenon og østradiol, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug drospirenon og østradiol med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug drospirenon og østradiol med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug drospirenon og østradiol med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug drospirenon og østradiol med nogen af ​​følgende kan forårsage en øget risiko for visse bivirkninger, men kan være uundgåelige i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger drospirenon og østradiol, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​drospirenon og østradiol. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Tag drospirenon og østradiol nøjagtigt som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. For at gøre dette kan forårsage uønskede bivirkninger.

drospirenon og østradiol kommer med en indlægsseddel. Læs og følg instruktionerne i den indlægsseddel omhyggeligt. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

drospirenon og østradiol fås i tre blisterpakninger med 28 tabletter, der skal tages kontinuerligt.

Synk tabletten hel med væske. Må ikke bryde, knuse eller tygge det. Du kan tage drospirenon og østradiol med eller uden mad.

Tag drospirenon og østradiol på samme tidspunkt hver dag. Hvis du gik glip af en dosis i mere end 24 timer, skal du ikke tage den glemte dosis. Hvis du har glemt at tage tabletterne i flere dage, kan der opstå blødning.

Dosen af ​​drospirenon og østradiol vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af drospirenon og østradiol. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af drospirenon og østradiol, tage det så snart som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Korrekt brug af drospirenon og østradiol

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg hver 3 til 6 måneder for at diskutere, om du skal fortsætte med at tage drospirenon og østradiol. Bækken eksamen, brystundersøgelse, og mammografi (bryst røntgen) kan være nødvendig for at kontrollere for uønskede virkninger, medmindre din læge siger noget andet. Sørg for at holde alle aftaler.

Det er usandsynligt, at en postmenopausal kvinde kan blive gravid. Men, bør du vide, at bruge drospirenon og østradiol, mens du er gravid kan skade dit ufødte barn. Hvis du tror, ​​du er blevet gravid, mens du bruger medicinen, så fortæl din læge med det samme.

Brug drospirenon og østradiol kan øge din risiko for at have blodpropper, slagtilfælde eller hjerteanfald. Denne risiko kan fortsætte, selv efter du stoppe med at bruge medicinen. Din risiko for disse alvorlige problemer er endnu større, hvis du har forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol i blodet, sukkersyge eller er overvægtige eller ryger cigaretter. Kontakt din læge straks, hvis du oplever forvirring, talebesvær, dobbeltsyn, hovedpine, manglende evne til at bevæge arme, ben eller ansigtets muskler, eller en manglende evne til at tale.

Brug drospirenon og østradiol kan øge din risiko for brystkræft eller andre former for kræft. Tal med din læge om denne risiko. Spørg din læge, hvis din oplevelse unormal vaginal blødning.

Brug drospirenon og østradiol kan øge din risiko for demens, især hos kvinder 65 år og ældre.

Forholdsregler Mens du bruger drospirenon og østradiol

Sørg enhver læge eller tandlæge, der behandler dig ved, at du bruger drospirenon og østradiol. Det kan være nødvendigt at stoppe med at bruge drospirenon og østradiol, før du har kirurgi eller hvis du har brug for at blive i sengen i længere tid. drospirenon og østradiol kan påvirke resultaterne af visse medicinske tests.

Spørg din læge, hvis, svær hovedpine eller pludselige tab af synet eller enhver anden ændring i synet opstår, mens du bruger drospirenon og østradiol. Din læge kan have dig til at have dine øjne kontrolleret af en øjenlæge (øjenlæge).

Mens du tager drospirenon og østradiol være omhyggelig med at begrænse mængden af ​​alkohol, du drikker.

Spis ikke grapefrugt eller drikke grapefrugtjuice, mens du bruger drospirenon og østradiol. Grapefrugt og grapefrugtjuice kan ændre mængden af ​​drospirenon og østradiol, der absorberes i kroppen.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler (fx perikon) eller vitamintilskud.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

drospirenon og østradiol bivirkninger

drospirenon / estradiol

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori X ikke anvendes under graviditet

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

WADA Klasse WADA antidoping Klassifikation

Postmenopausale symptomer estradiol, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara, vivelle-Dot, Activella, Premarin Vaginal, Gildess Fe 1/20, Necon 1/35, vivelle, Loestrin 24 Fe, ethinylestradiol / norethindron, Minivelle , Estrogel, JINTELI, konjugerede østrogener aktuelt, CombiPatch, Menest, Ena