dilaudid

Hydromorphon er en potent Schedule II opioidagonist, der har det største potentiale for misbrug og risikoen for at producere respirationsdepression. Alkohol, andre opioider og centralnervesystemet depressiva (beroligende-hypnotika) forstærke respirationssænkende virkninger af hydromorphon, hvilket øger risikoen for respiratorisk depression, der kan medføre døden.

Hydromorphonhydrochlorid udsætter brugerne til risikoen for afhængighed, misbrug og misbrug, som kan føre til overdosis og død. Vurdere hver patientens risiko før ordination, og overvåge regelmæssigt for udvikling af disse adfærdsmønstre eller betingelser. Alvorlige, livstruende eller fatal respiratorisk depression kan forekomme. Overvåg nøje, især ved initiering eller efter dosisøgning. Patienterne skal instrueres til at sluge Hydromorphonhydrochlorid kapsler eller tabletter hele at undgå udsættelse for en potentielt dødelig dosis hydromorphon. Utilsigtet forbrug af hydromorphonhydrochlorid, især hos børn, kan resultere i fatal overdosis af hydromorfon. Langvarig brug hydromorphonhydrochlorid under graviditeten kan resultere i neonatal opioid abstinenser, som kan være livstruende, hvis ikke anerkendes og behandles. Hvis der er behov opioidbrug i en længere periode i en gravid kvinde, rådgive patienten om risikoen for neonatal opioid tilbagetrækning syndrom og sikre, at passende behandling vil være til rådighed. Patienterne skal instrueres om ikke at indtage alkohol eller andre produkter, der indeholder alkohol, mens under behandling, fordi co-indtagelse kan resultere i dødelig overdosis.

Bruger For dilaudid

Terapeutisk Klasse: Smertestillende

Kemisk Class: Opioid

Hydromorphon udvidet-release kapsler og forlænget frigivelse tabletter bør ikke anvendes, hvis du har brug for smertestillende medicin for blot en kort tid, såsom når inddrive fra kirurgi. Brug ikke denne medicin til at lindre mild smerte. Denne medicin bør ikke anvendes til behandling af smerter, at du kun har en gang imellem eller “efter behov”.

Hydromorphon tilhører gruppen af ​​lægemidler kaldet narkotiske analgetika (smertestillende medicin). Det virker på centralnervesystemet (CNS) til at lindre smerter.

Når der anvendes et narkotisk medicin i lang tid, kan det blive vanedannende, forårsager mental eller fysisk afhængighed. Dog bør folk, der har vedvarende smerter ikke lade frygten for afhængighed holde dem fra at bruge narkotika til at lindre deres smerte. Mental afhængighed (afhængighed) ikke kan forventes at opstå, når der anvendes narkotika til dette formål. Fysisk afhængighed kan føre til tilbagetrækning bivirkninger, hvis behandlingen stoppes pludseligt. Dog kan alvorlige tilbagetrækning bivirkninger normalt forhindres ved gradvist at reducere dosis i løbet af en periode, før behandlingen er stoppet helt.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Før ibrugtagning dilaudid

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af hydromorphon i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatriske-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​hydromorphon hos ældre. Dog kan ældre patienter være mere følsomme over for virkningerne af hydromorphon end yngre voksne, og er mere tilbøjelige til at have aldersrelaterede lunge, lever, nyre eller hjerteproblemer, som kan kræve forsigtighed og en justering af dosis for patienter, der fik hydromorphon .

Undersøgelser tyder på, at denne medicin kan ændre mælkeproduktion eller sammensætning. Hvis et alternativ til denne medicin ikke er ordineret, bør du overvåge spædbarnet for bivirkninger og tilstrækkeligt indtag mælk.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende anbefales normalt ikke, men kan være uundgåeligt i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger denne medicin, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder hydromorphon. Det kan ikke være specifik for dilaudid. Læs med omhu.

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. Dette er især vigtigt for ældre patienter, som kan være mere følsomme over for virkningerne af smertestillende medicin. Hvis for meget af denne medicin tages i lang tid, kan det blive vanedannende (forårsager mental eller fysisk afhængighed).

Mål oral væske med en markant måleske, oral sprøjte, eller medicin kop. Den gennemsnitlige husstand teske kan ikke holde den rette mængde væske.

Hvis du bruger kapsler eller tabletter udvidet-release

Exalgo® tabletter virker anderledes end hydromorphon tabletter, selv ved den samme dosis (antal milligram). Må ikke skifte fra tabletterne forlænget frigivelse til tabletterne med øjeblikkelig frigivelse, medmindre din læge fortæller dig til.

Pas på ikke at håndtere knuste eller knækkede tabletter. Hvis du har kontakt med brudte eller knuste tabletter eller spildt oral væske, vaske din hud eller de ramte områder med sæbe og vand med det samme.

Korrekt brug af hydromorphon

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Hydromorphon kan forårsage alvorlige uønskede virkninger eller dødelig overdosis, hvis taget af børn, kæledyr, eller voksne, der ikke er vant til stærke narkotiske smertestillende medicin. Sørg for at opbevare medicin i et sikkert sted for at forhindre andre i at få det.

Forholdsregler Mens du bruger dilaudid

Skyl ubrugt medicin ud i toilettet eller tage det til et fællesskab take-back program, når de foreligger.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt, mens du bruger denne medicin. Dette vil give din læge for at se, om medicinen virker korrekt, og at beslutte, om du skal fortsætte med at tage det.

Denne medicin vil tilføje til de virkninger af alkohol og andre CNS-depressiva (medicin, der kan gøre dig døsig eller mindre opmærksom). Nogle eksempler på CNS-depressiva er antihistaminer eller medicin for allergier eller forkølelse, sedativa, beroligende midler, eller sovemedicin, anden receptpligtig smertestillende medicin eller narkotika, medicin for kramper eller barbiturater, muskelafslappende midler, eller anæstetika, herunder nogle dental anæstetika. Spørg din læge, før du tager nogen af ​​de andre lægemidler, der er anført ovenfor, mens du bruger denne medicin.

Denne medicin kan være vanedannende. Hvis du føler, at medicinen ikke virker så godt, skal du ikke bruge mere end din ordinerede dosis. Ring til din læge for at få vejledning.

Svimmelhed, kan uklarhed eller besvimelse opstår, når du kommer op pludselig fra en liggende eller siddende stilling. Kom op langsomt kan bidrage til at mindske dette problem. Også, liggende i et stykke tid, kan lindre svimmelhed eller uklarhed.

Brug af narkotika i lang tid kan forårsage alvorlig forstoppelse. For at forhindre dette, kan din læge henvise dig til at tage afføringsmidler, drikker en masse væske, eller øge mængden af ​​fiber i din kost. Vær sikker på at følge anvisningerne nøje, fordi vedvarende forstoppelse kan føre til mere alvorlige problemer.

Denne medicin kan gøre dig svimmel, døsig, eller uklar. Sørg for at du ved, hvordan du reagerer på medicinen, før du kører, betjene maskiner eller gøre noget andet, der kunne være farligt, hvis du er svimmel eller ikke er opmærksom.

Dilaudid Side Effects

Dilaudid (hydromorphon)

Denne medicin kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner, herunder anafylaksi. Anafylaksi kan være livstruende og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Ring til din læge med det samme, hvis du har et udslæt, kløe, hæshed, åndedrætsbesvær, problemer med at synke, eller enhver hævelse af dine hænder, ansigt, eller mund, mens du bruger denne medicin.

Hvis du har været at bruge medicinen regelmæssigt i flere uger eller mere, skal du ikke ændre din dosis eller pludseligt stoppe med at bruge det uden først at tjekke med din læge. Du kan rettes til gradvist at reducere det beløb, du bruger før du stopper behandlingen helt eller at tage et andet narkotisk i et stykke tid, for at mindske risikoen for tilbagetrækning bivirkninger (fx abdominale eller mavekramper, angst, feber, kvalme, løbende næse , svedtendens, rysten, eller besvær med at sove).

Tag ikke for meget af denne medicin. Dette kan være livstruende. Symptomer på en overdosis omfatter: ekstrem svimmelhed eller svaghed, langsom hjerterytme eller vejrtrækning, kramper, åndedrætsbesvær, og kold, klam hud. Ring til din læge, hvis du bemærker disse symptomer.

Ved hjælp af denne medicin, mens du er gravid kan forårsage neonatal abstinenser i din nyfødte. Fortæl din læge, hvis dit barn har følgende symptomer: unormal søvn mønster, diarré, skingre skrig, irritabilitet, rysten eller tremor, vægttab, opkastning, eller manglende at vinde vægt.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler eller vitamintilskud.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule 2 Stort potentiale for misbrug

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

WADA Klasse WADA antidoping Klassifikation

Kroniske smerter tramadol, oxycodon, Cymbalta, Percocet, duloxetin, fentanyl, morfin, OxyContin

Smerte tramadol, oxycodon, acetaminophen, tylenol, naproxen, aspirin, ibuprofen, hydrocodon

Hoste Benadryl, benzonatat, diphenhydramin, Mucinex, kodein, guaifenesin, hydromorphon, Tylenol med Kodein # 3