DEPEN

Læger, der planlægger at bruge penicillamin bør grundigt stifte bekendtskab med sin giftighed, særlige dosering overvejelser og terapeutiske fordele. Patienterne bør advares om at rapportere omgående eventuelle symptomer, der tyder toksicitet.

Bruger For DEPEN

Terapeutisk Klasse: antireumatiske

Foruden de nyttige virkninger af denne medicin, har det bivirkninger der kan være meget alvorlige. Før du tager penicillamin, være sikker på at du har diskuteret brugen af ​​det med din læge.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Når et produkt er blevet godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om denne brug ikke er inkluderet i produktmærkning, der penicillamin bruges i visse patienter med følgende betingelser

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Selv om der er ingen specifikke oplysninger om brugen af ​​penicillamin i børn, forventes det ikke at forårsage forskellige bivirkninger eller problemer hos børn end det gør hos voksne.

Før ibrugtagning DEPEN

Denne medicin er blevet testet i et begrænset antal patienter 65 år eller ældre. I kliniske forsøg, kan ældre mennesker har en øget chance for at få et hududslæt.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder penicillamin. Det kan ikke være specifik for DEPEN. Læs med omhu.

Da penicillamin er taget på forskellige måder til forskellige medicinske problemer, er det meget vigtigt, at du forstår præcis, hvorfor du tager denne medicin, og hvordan man tager det. Se nedenfor for oplysninger om specifikke medicinske problemer. Hvis du har spørgsmål om dette, skal du kontakte din læge.

For patienter, der tager denne medicin for at forebygge nyresten

For patienter, der tager denne medicin til leddegigt

For patienter, der tager denne medicin til Wilsons sygdom

For patienter, der tager denne medicin til blyforgiftning

For alle patienter

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Korrekt brug af penicillamin

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Din læge bør kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at medicinen ikke forårsager uønskede virkninger.

Før at have nogen form for kirurgi (inklusive tandkirurgi), fortælle læge eller tandlæge, der har ansvaret, at du tager denne medicin.

Vær forsigtig, når du bruger en almindelig tandbørste, tandtråd eller tandstikker. Deres læge, tandlæge eller sygeplejerske kan anbefale andre måder at rense dine tænder og tandkød. Spørg din læge, før de har nogen dental arbejde.

Tag ikke jernpræparater eller vitaminpræparater, der indeholder jern uden at tjekke med din sundhedsplejerske. Hvis din læge fortæller dig at tage jernpræparater, eller vitaminpræparater, der indeholder jern, ikke tager dem inden for 2 timer efter det tidspunkt, du tager dette lægemiddel. Tager de to lægemidler for tæt på hinanden kan holde penicillamin i at fungere korrekt.

Fortæl din læge, hvis du får feber, ondt i halsen, kulderystelser, blå mærker, eller blødning. Disse kan være symptomer på en alvorlig blodsygdom.

Forholdsregler Mens du bruger DEPEN

Fortæl din læge, hvis du har problemer med at trække vejret, støjende vejrtrækning, eller en uforklarlig hoste. Disse kan være symptomer på en alvorlig lunge problem.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

DEPEN Side Effects

DEPEN (penicillamin)

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori D Positiv tegn på risiko

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Wilsons sygdom zink acetat, penicillamin, trientin, Cuprimine, Syprine, GALZIN, DEPEN Titratabs

Leddegigt Humira, Plaquenil, hydroxychloroquin, sulfasalazin, Enbrel, Remicade, Rituxan, leflunomid

Cystinuria captopril, capoten, penicillamin, Cuprimine, Thiola, tiopronin, DEPEN Titratabs

 eller gå deltage i DEPEN støttegruppe til at forbinde med andre, der har samme interesser.