delzicol

Bruger For Delzicol

Terapeutisk Klasse: Gastrointestinal Agent

Kemisk klasse: salicylat, Ikke-Aspirin

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om denne brug ikke er inkluderet i produktmærkning, er mesalamin anvendes i visse patienter med følgende sygdomme

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist pædiatrisk-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​Delzicol® at behandle mildt til moderat aktiv colitis ulcerosa hos børn 5 år og ældre. Sikkerhed og virkning er ikke fastslået hos børn yngre end 5 år, og til forebyggelse af colitis ulcerosa hos børn. Men der er ingen tilgængelig formulering til børn yngre end 12 år. Delzicol® anvendes til behandling af colitis ulcerosa hos børn på 12 år og ældre.

Før ibrugtagning Delzicol

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af Asacol® HD, Lialda® eller Apriso ™ i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatriske-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​mesalamin hos ældre. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have blod problemer og aldersrelateret nyresygdom, hvilket kan kræve forsigtighed og en justering af dosis for patienter, der fik mesalamin.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder mesalamin. Det kan ikke være specifik for Delzicol. Læs med omhu.

Tag denne medicin nøjagtigt som anvist af din læge. Du må ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. Du må ikke stoppe med at tage denne medicin uden først at tjekke med din læge.

Hold tage medicinen for fuld tid for behandling, selvom du begynder at føle sig bedre efter et par dage. Gå ikke glip af nogen doser.

Du bør tage tabletter de Lialda® forsinket frigivelse med mad. Alle andre mærker af kapsler og tabletter kan tages med eller uden mad.

Synk kapsel eller tablet helhed. Må ikke åbnes, pause, knuse eller tygge det før indtagelse.

Hvis du tager den forsinkede frigivelse kapsel, forlænget frigivelse kapsel eller tablet forsinket frigivelse, en del af kapslen eller tablet kan passere ind i din afføring efter din krop har absorberet medicinen. Kontakt din læge, hvis dette sker oftere end 1 eller 2 gange.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Korrekt brug af mesalamin

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar kapslerne med forsinket frigivelse eller forsinket frigivelse i en tæt lukket beholder for at beskytte dem mod fugt.

Det er vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg. Dette vil give din læge for at se, om medicinen virker korrekt, og at beslutte, om du skal fortsætte med at tage det. Urin eller blodprøver kan være behov for at kontrollere for uønskede virkninger.

Spørg din læge, hvis du har abdominal eller mavesmerter, blodig diarré, kramper, feber, hovedpine, eller udslæt, mens du bruger denne medicin. Disse kan være symptomer på en tilstand kaldet mesalamin-induceret akut intolerance syndrom.

Du må ikke tage antacida (f.eks Amphojel®, Maalox®, Mylanta®, Tums®), mens du tager de udvidede-release kapsler Apriso ™. Ved hjælp af disse lægemidler sammen kan ændre mængden af ​​medicin, der frigives i kroppen.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter recept eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) lægemidler og naturlægemidler eller vitamintilskud.

Forholdsregler Mens du bruger Delzicol

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Delzicol Side Effects

Delzicol (mesalamin)

Graviditet Kategori Multiple Risk afhænger af brugen

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Colitis ulcerosa prednison, Humira, dexamethason, hydrocortison aktuelt, budesonid, azathioprin, Decadron

Colitis ulcerosa, Aktiv hydrocortison aktuelt, budesonid, sulfasalazin, Lialda, Asacol, mesalamin, Pentasa, Proctozone HC

Colitis ulcerosa, vedligeholdelse sulfasalazin, Lialda, Asacol, mesalamin, Apriso, mercaptopurin, Azulfidine, Asacol HD