cytomel

I euthyreoide patienter, doser inden for intervallet af daglige hormonelle krav er ineffektive med henblik på vægttab. Større doser kan fremkalde alvorlige eller endda livstruende manifestationer af toksicitet, især når givet i forbindelse med sympatomimetiske aminer såsom dem, der anvendes for deres anorektiske virkninger.

Bruger For Cytomel

Terapeutisk Klasse: Thyroid Supplement

Liothyronine bruges også i nogle medicinske tests for at hjælpe med at diagnosticere problemer med skjoldbruskkirtlen.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist Pediatrics-specifikke problemer, som ville begrænse nytten af ​​Liothyronine hos børn.

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatri-specifikke problemer, der begrænser nytten af ​​Liothyronine hos ældre. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have aldersrelaterede nyre-eller hjerteproblemer, som kan kræve justering af dosis hos patienter i liothyronine.

Før du bruger Cytomel

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Denne medicin behov normalt skal tages for resten af ​​dit liv. Du må ikke stoppe med at tage denne medicin eller ændre dine doser uden først at tjekke med din læge. Det kan tage flere uger, før du begynder at mærke en forbedring i dine symptomer.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg. Dette vil give din læge for at se, om medicinen virker korrekt, og at beslutte, om du skal fortsætte med at tage det. Blod og urinprøver vil være behov for at kontrollere for uønskede virkninger.

Liothyronine bør ikke anvendes til behandling af fedme eller med henblik på at tabe. Denne medicin er ineffektiv for vægttab og når det tages i større mængde, kan det forårsage mere alvorlige medicinske tilstande.

Hypothyroidisme kan undertiden forårsage infertilitet hos mænd og kvinder. Liothyronine bør ikke anvendes til behandling af infertilitet, medmindre den er forårsaget af hypothyreoidisme.

Ring til din læge, hvis du begynder at få brystsmerter, hurtig eller uregelmæssig hjerterytme, overdreven sveden, varme intolerance, nervøsitet, eller enhver anden usædvanlig sygdomstilstand.

For patienter med diabetes, er det meget vigtigt, at du holder styr på dine blod- eller urin sukker niveauer som anvist af lægen. Spørg din læge, hvis du bemærker nogen ændringer i din sukker niveauer.

Korrekt brug af Cytomel

En midlertidigt tab af hår kan forekomme i løbet af de første par måneder af liothyronine terapi. Spørg din læge om dette, hvis du har nogen bekymringer.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet kategori A Undersøgelser viser ingen risiko

Forholdsregler Mens du bruger Cytomel

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Hypothyroidisme, Efter Thyroid Removal levothyroxin, Synthroid, Levoxyl, Armour Thyroid, liothyronine, Tirosint

Thyroid Suppression Test levothyroxin, Synthroid, Levoxyl, liothyronine, Tirosint, Levothroid

TSH Suppression levothyroxin, Synthroid, Levoxyl, Armour Thyroid, liothyronine, Tirosint

Myxedema liothyronine, Triostat

Cytomel Side Effects

Cytomel (liothyronine)