Covera-hs

Terapeutisk Klasse: Kardiovaskulær Agent

Bruger For Covera-HS

Farmakologisk klasse: calciumantagonist

Kemisk Class: Phenylalkylamine

Verapamil er en calcium kanal blokker. Det virker ved at påvirke bevægelsen af ​​calcium ind i cellerne i hjerte og blodkar. Som et resultat, verapamil slapper blodkar og øger udbuddet af blod og ilt til hjertet og samtidig reducere dens arbejdsbyrde.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af verapamil i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Før ibrugtagning Covera-HS

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatri-specifikke problemer, der begrænser nytten af ​​verapamil hos ældre. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have aldersrelaterede hjerte, lever eller nyreproblemer, som kan kræve en justering af dosis hos patienter i verapamil.

Undersøgelser hos kvinder tyder på, at denne medicin udgør minimal risiko for spædbarnet, når de anvendes under amning.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende anbefales normalt ikke, men kan være uundgåeligt i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger denne medicin, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende kan forårsage en øget risiko for visse bivirkninger, men kan være uundgåelige i nogle tilfælde. Hvis de bruges sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger denne medicin, eller give dig særlige instruktioner om brugen af ​​fødevarer, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder verapamil. Det kan ikke være specifik for Covera-HS. Læs med omhu.

Ud over brugen af ​​denne medicin, kan behandling for din højt blodtryk omfatte vægtkontrol og ændringer i de typer af fødevarer, du spiser, især fødevarer med højt natrium. Din læge vil fortælle dig, hvilke af disse er vigtigst for dig. Du bør tjekke med din læge, før du ændrer din kost.

Mange patienter, der har forhøjet blodtryk vil ikke mærke nogen tegn på problemet. Faktisk kan mange føler normal. Det er meget vigtigt, at du tager din medicin nøjagtigt som anvist, og at du holder dine aftaler med din læge, selvom du føler dig godt.

Husk, at denne medicin ikke vil helbrede din højt blodtryk, men det hjælpe med at kontrollere det. Du skal fortsætte med at tage det som anvist, hvis du forventer at sænke dit blodtryk og holde det nede. Du kan have til at tage højt blodtryk medicin for resten af ​​dit liv. Hvis højt blodtryk ikke behandles, kan det forårsage alvorlige problemer, såsom hjertesvigt, karsygdomme, slagtilfælde, eller nyresygdom.

Synk den udvidede-release tabletten hel med et helt glas vand. Må ikke bryde, knuse eller tygge det. Det er bedst at tage medicinen sammen med mad.

Hvis du ikke kan sluge verapamil udvidet-release kapsler, kan du åbne den og drys pillerne indeholdt i kapslen på en spiseskefuld æblemos. Denne blanding skal sluges straks med et glas koldt vand. Den æblemos bør ikke være varm og bør være blødt nok til at sluges uden at tygges. Må ikke tygge eller knuse pillerne.

Hvis du tager tabletterne udvidet-release, kan du nogle gange bemærke, hvad der ligner en tablet i din afføring. Dette er den tomme tablet shell, der er tilbage, efter at medicinen er blevet absorberet.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Korrekt brug af verapamil

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre denne medicin fungerer korrekt, og for at kontrollere for uønskede virkninger.

Lavt blodtryk (hypotension) kan forekomme, mens du tager denne medicin. Spørg din læge, hvis du har følgende symptomer: sløret syn, forvirring, svær svimmelhed, besvimelse eller svimmelhed når man rejser sig fra liggende eller siddende stilling pludseligt, svedtendens, eller usædvanlig træthed eller svaghed.

Forholdsregler mens du bruger Covera-HS

Mens du tager denne medicin være omhyggelig med at begrænse mængden af ​​alkohol, du drikker. Alkohol øger svimmelhed og sløvhed og også sænker blodtrykket.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Covera-HS Side Effects

Covera-HS (verapamil)

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Cluster Hovedpine prednison, verapamil, sumatriptan, indomethacin, Imitrex, cyproheptadin

Migræne Forebyggelse atenolol, propranolol, Topamax, Depakote, nifedipin, verapamil

Arytmi amiodaron, propranolol, verapamil, lidocain, inderal, Tikosyn

Højt blodtryk lisinopril, amlodipin, metoprolol, hydrochlorthiazid, losartan, furosemid

 eller gå slutte støttegruppen Covera-HS at forbinde med andre, der har samme interesser.