clonidin og chlorthalidon

Terapeutisk Klasse: Alpha-adrenerg agonist / Thiazid Kombination

Bruger For clonidin og chlorthalidon

Farmakologisk Klasse: Clonidin

Kemisk Klasse: Thiazidinduceret Related

Højt blodtryk øger arbejdsbyrden for hjertet og arterierne. Hvis det fortsætter i lang tid, kan hjertet og arterierne ikke fungere korrekt. Dette kan beskadige blodkarrene i hjernen, hjertet og nyrerne resulterer i et slagtilfælde, hjertesvigt eller nyresvigt. Hypertension kan også øge risikoen for hjerteanfald. Disse problemer kan være mindre tilbøjelige til at opstå, hvis blodtrykket er kontrolleret.

Clonidine virker ved at styre nerveimpulser langs visse organ nervebaner. Som et resultat, det slapper blodkar, således at blodet passerer gennem dem lettere. Den chlorthalidon i denne kombination er et diuretikum (vand pille), som hjælper med at reducere mængden af ​​vand i kroppen ved at øge strømmen af ​​urin.

Clonidin og chlorthalidon kombination er kun tilgængelig med lægens recept.

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For clonidin og chlorthalidon, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på clonidin og chlorthalidon eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Før ibrugtagning clonidin og chlorthalidon

Undersøgelser af clonidin og chlorthalidon have været gjort kun hos voksne patienter, og der er ingen specifikke oplysninger sammenligne brugen af ​​clonidin og chlorthalidon kombination hos børn med brug i andre aldersgrupper. Dog kan børn være mere følsomme end voksne til at Clonidin. Klonidin overdosering er blevet rapporteret, når børn ved et uheld tog clonidin og chlorthalidon.

Svimmelhed eller uklarhed og tegn på for meget kalium tab kan være mere tilbøjelige til at forekomme hos ældre, som er mere følsomme over for virkningerne af clonidin og chlorthalidon.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager clonidin og chlorthalidon, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug clonidin og chlorthalidon med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug clonidin og chlorthalidon med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Brug clonidin og chlorthalidon med nogen af ​​følgende lægemidler kan medføre en øget risiko for visse bivirkninger, men ved hjælp af begge lægemidler kan være den bedste behandling for dig. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​clonidin og chlorthalidon. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

clonidin og chlorthalidon kan medføre, at du har en usædvanlig følelse af træthed, når du begynder at tage det. Du kan også bemærke en stigning i mængden af ​​urin eller i din hyppigheden af ​​vandladning. Efter at have taget medicinen i et stykke tid, bør disse effekter mindske. Det er bedst at planlægge dine doser i henhold til en tidsplan, der vil mindst påvirke dine personlige aktiviteter og søvn. Spørg din læge eller sygeplejerske til at hjælpe dig med at planlægge det bedste tidspunkt at tage clonidin og chlorthalidon.

Ud over brugen af ​​medicinen lægen har ordineret, passende behandling for din højt blodtryk kan omfatte vægtkontrol og omsorg i de typer af fødevarer, du spiser, især fødevarer med højt natrium. Din læge vil fortælle dig, hvilke faktorer der er vigtigst for dig. Du bør tjekke med din læge, før du ændrer din kost.

Mange patienter, der har forhøjet blodtryk vil ikke mærke nogen tegn på problemet. Faktisk kan mange føler normal. Det er meget vigtigt, at du tager din medicin nøjagtigt som anvist, og at du holder dine aftaler med din læge, selvom du føler dig godt.

Husk, at clonidin og chlorthalidon vil ikke helbrede din højt blodtryk, men det hjælper styre det. Derfor skal du fortsætte med at tage det som anvist, hvis du forventer at sænke dit blodtryk og holde det nede. Du kan have til at tage højt blodtryk medicin for resten af ​​dit liv. Hvis højt blodtryk ikke behandles, kan det forårsage alvorlige problemer, såsom hjertesvigt, karsygdomme, slagtilfælde, eller nyresygdom.

For at hjælpe dig med at huske at tage din medicin, så prøv at komme ind i vane med at tage det på samme tidspunkt hver dag.

Dosis af clonidin og chlorthalidon vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af clonidin og chlorthalidon. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af clonidin og chlorthalidon, tage det så snart som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Hvis du går glip to eller flere doser i træk, skal du kontakte din læge med det samme. Hvis din krop siger sig clonidin og chlorthalidon for længe, ​​kan dit blodtryk gå op til et faretruende højt niveau og der kan forekomme nogle ubehagelige effekter.

Korrekt brug af clonidin og chlorthalidon

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Det er vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at clonidin og chlorthalidon fungerer korrekt.

Spørg din læge, før du stopper med at tage clonidin og chlorthalidon. Din læge kan have dig til at reducere gradvist det beløb, du tager, før du stopper medicinen helt.

Sørg for at du har nok medicin på hånden til at vare gennem weekender, helligdage eller ferier. Du bør ikke gå glip af at tage nogen doser. Du vil måske spørge din læge til en anden skriftlig anvisning til at bære i din pung eller taske. Du kan derefter få den fyldt, hvis du løber tør for medicin, når du er væk fra hjemmet.

Før at have nogen form for kirurgi (inklusive tandkirurgi) eller akut behandling, skal du sørge for læge eller tandlæge i afgift ved, at du tager clonidin og chlorthalidon.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter især over-the-counter (nonprescription) lægemidler til appetit kontrol, astma, forkølelse, hoste, høfeber, eller problemer med bihulerne, da de kan have en tendens til at øge dit blodtryk.

Forholdsregler Mens du bruger clonidin og chlorthalidon

clonidin og chlorthalidon vil føje til virkningerne af alkohol og andre centrale nervesystem (CNS) depressiva (medicin, der bremser nervesystemet, muligvis forårsage døsighed). Nogle eksempler på CNS-depressiva er antihistaminer eller medicin for høfeber, andre allergier eller forkølelse, sedativa, beroligende midler, eller sovemedicin, recept smerte medicin eller narkotika, barbiturater, medicin for anfald, muskelrelaksantia, eller anæstetika, herunder nogle dental anæstetika. Spørg din læge, før du tager nogen af ​​ovenstående, mens du bruger clonidin og chlorthalidon.

clonidin og chlorthalidon kan forårsage nogle mennesker til at blive døsig eller mindre opmærksom end de er normalt. Dette er mere tilbøjelige til at ske, når du begynder at tage det, eller når du øge mængden af ​​medicin, du tager. Sørg for at du ved, hvordan du reagerer på clonidin og chlorthalidon før du kører, betjene maskiner eller gøre noget andet, der kunne være farligt, hvis du ikke er opmærksom.

Svimmelhed, uklarhed eller besvimelse kan forekomme, især når du står op fra en liggende eller siddende stilling. Kom op langsomt kan hjælpe, men hvis problemet fortsætter eller bliver værre, skal du kontakte din læge.

Den svimmelhed, uklarhed eller besvimelse er også mere tilbøjelige til at opstå, hvis du drikker alkohol, står for lange perioder, motion, eller hvis vejret er varmt. Drikke alkoholiske drikkevarer kan også gøre døsighed værre. Mens du tager clonidin og chlorthalidon, være omhyggelig med at begrænse mængden af ​​alkohol du drikker. Også bruge ekstra pleje under træning eller varmt vejr, eller hvis du skal stå i lange perioder.

clonidin og chlorthalidon kan forårsage tab af kalium fra kroppen.

Spørg din læge, hvis du bliver syg og har svær eller vedvarende opkastning eller diarré. Disse problemer kan medføre, at du mister yderligere vand og kalium.

For patienter med diabetes

clonidin og chlorthalidon bivirkninger

chlorthalidon / clonidin

clonidin og chlorthalidon kan få din hud til at være mere følsom over for sollys, end det er normalt. Udsættelse for sollys, selv for korte tidsrum, kan forårsage hududslæt, kløe, rødme eller anden misfarvning af huden, eller en alvorlig solskoldning. Når du begynder at tage clonidin og chlorthalidon

Hvis du har en alvorlig reaktion fra solen, tjekke med din læge.

clonidin og chlorthalidon kan forårsage tørhed i munden. For midlertidig lindring, bruge sukkerfrit slik eller tyggegummi, smelte eller stumper af is i munden, eller brug en spyt erstatning. Men hvis din mund fortsætter med at føle sig tør i mere end 2 uger, skal du kontakte din læge eller tandlæge. Fortsat tørhed i munden kan øge risikoen for tandsygdomme, herunder huller i tænderne, tandkødsbetændelse, og svampeinfektioner.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Når du holder op med clonidin og chlorthalidon, kan det stadig producere nogle bivirkninger, der kræver opmærksomhed. I løbet af denne periode, skal du kontakte din læge omgående, hvis du bemærker følgende bivirkninger

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

kun Tilgængelighed Rx Prescription

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på FDA

Højt blodtryk lisinopril, amlodipin, metoprolol, hydrochlorthiazid, losartan, furosemid, atenolol, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartan, enalapril, Toprol-XL, Benicar, Cozaar, Lopressor, Bystolic, irbesartan, Vasotec, Avapro, hydrochlorothiazid / lisinopril, dyazide , Zestril

 eller gå deltage i chlorthalidon / clonidin støtte gruppe til at forbinde med andre, der har samme interesser.